Mies ja seksuaalisuus

Tässä osiossa käsitellään erektiohäiriötä, eturauhasvaivoja, siemensyöksyhäiriöitä, testosteronivajetta ja muita miesten seksuaalihäiriöitä. Tämä osio on suunnattu miehille, joilla on seksuaaliterveyteen liittyviä huolenaiheita tai ongelmia ja jotka haluavat saada luotettavaa ja ajantasaista tietoa näistä aiheista.

Osiossa käsitellään näiden häiriöiden yleisiä syitä, oireita ja hoitovaihtoehtoja. Tarjolla on myös tietoa siitä, miten nämä häiriöt vaikuttavat miehen elämään ja miten ne voivat vaikuttaa hänen kumppaniinsa. Artikkeleista saa myös neuvoja, miten seksuaalihäiriöitä häiriöitä voi ehkäistä ja seksuaaliterveyttä ylläpitää.

Seksuaalilääketieteen ammattilainen tarkistaa ja päivitetää sisältöä säännöllisesti, jotta tieto on varmasti ajantasaista ja luotettavaa. Tavoitteenamme on auttaa miehiä ymmärtämään paremmin omia seksuaaliterveysasioitaan ja tarjota heille tutkittua tietoa ongelmien ratkaisemiseksi.

Erektiohäiriö

Testosteronivaje

Miehellä on liian matala testosteroni eli mieshormoniarvo, kun hänellä on tyypillisiä puutosoireita ja verikokeissa todetaan alentunut testosteronipitoisuus.